Akreditace domácí péče Advantis Medical

21.10.2021

Gratulujeme poskytovateli domácí péče Advantis Medical s.r.o. k úspěšné první akreditaci, která proběhla termínu 29.09. - 04.10.2021!

Certifikáty předal ředitel SAK MUDr. David Marx, Ph.D. dne 21.10.2021 paní ředitelce Advantis Medical Regině Gabrielové a manažerce Mgr. Kateřině Provazníkové.

V rámci akreditačního šetření byla auditory zkoumána míra naplnění akreditačních standardů pro ambulantní zařízení se zavedenou praxí a vnitřními předpisy. Samozřejmostí bylo také posouzení legislativních požadavků.

Auditoři v rámci akreditace navštívili pobočky na území České republiky, zúčastnili se šetření v domácím prostředí klientů a videohovorem se spojili s dalšími pobočkami Advantis Medical, aby prověřili praxi i na vzdálenějších pracovištích.

Rozsahem šetření a aplikací rozličných auditních metod byla tato domácí péče průkopníkem v auditu pracovišť tohoto typu ze strany Spojené akreditační komise. Gratulujeme Advantis Medial s.r.o. k vysokému standardu kvalitně poskytované ošetřovatelské péči a také k získané akreditaci - a to všem jejím pracovníkům!